Conforta Vloerisolatie - maakt het U gemakkelijk!

Isoleren is in, maar ondanks goede dakisolatie en muurisolatie hebben veel mensen toch nog koude voeten of een hogere energierekening dan nodig is. Vloerisolatie is dan een goede manier om het huis weer comfortabel te maken en tegelijkertijd energie te besparen. Echter, niet ieder isolatiemateriaal is even effectief of milieuvriendelijk. Daarom kiest Conforta Vloerisolatie voor de innovatieve foliematerialen van Tonzon BV, deze voldoen aan de hoogste isolatie- en milieustandaards.

 

 

 Onze missie

Conforta Vloerisolatie wil het u graag makkelijk maken! Hoewel het zelf aanbrengen van vloerisolatie tot de mogelijkheden behoort -zeker met Tonzon ® isolatiefolie-, zien veel mensen er tegenop in een krappe en donkere kruipruimte te werken, zijn daartoe niet in staat of hebben er de tijd niet voor. En dat is jammer, gezien de winst in comfort en energiebesparing die goede vloerisolatie kan opleveren. We helpen u graag om snel te kunnen genieten van de voordelen van vloerisolatie. Het hele isolatieproject wordt door ons verzorgd: inspectie van de kruipruimte, maten opnemen, bestellen van materialen en montage van het isolatiemateriaal. Makkelijker kan het niet! Het enige wat nodig is, is een toegankelijke kruipruimte die hoog genoeg is om het materiaal te kunnen aanbrengen.

Milieuvriendelijk aanbrengen

Conforta Vloerisolatie maakt sinds october 2011 gebruik van een electrische bestelwagen, de Renault Kangoo Electri'cite. Dankzij groene stroom kan Conforta uw vloer dus (bijna) 100% Co2-neutraal isoleren!

 

Kangoo Electricite

Hoe bereikt u ons

Wilt U meer weten, dan kunt u op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Telefoon:                   06-28916535

Electronische post: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opmerking: kunt u ons telefonisch niet bereiken en heeft het geen spoed, dan kunt u ons het beste mailen of een boodschap inspreken. Tijdens het werken onder de vloer is het helaas niet mogelijk een telefoongesprek te voeren. Bedankt voor uw begrip.